WORD JIJ OOK VRIJWILLIGER?

Welkom bij Grootebroek Gaat Los

Een nieuw jaarlijks terug kerend energiek festival voor jong en oud wat plaats gaat vinden op 22 en 23 september 2023, waar regionale artiesten en de top van de Nederlandse muziek industrie het podium zal gaan bestijgen. Als stichting kunnen wij dit nieuwe evenement niet draaien zonder de hulp vrijwilligers.

Na de jarenlange organisatie van Forever Young festival en daarna Kermis Grootebroek vonden wij dat het tijd werd voor een nieuw festival. Mocht je ons willen komen helpen hebben we hier de diensten waar je je voor kunt opgeven! De opbouw begint maandag 18 september wij streven er naar dat donderdag 21 september alles klaar staat zodat wij vrijdag rustig aan kunnen doen!

Dinsdag 19 september zal de tent worden opgebouwd, hier kunnen we veel handen bij gebruiken (mocht je maar een paar uurtjes deze dag kunnen helpen zijn wij al heel blij mee). Dagelijks starten we om 8.30 uur met koffie in de excelsior kantine en gaan daarna tot 21:00 aan de bak de tot 21.00 met de opbouw. 

De koffie, lunch en avondeten wordt door ons verzorgt. Mocht je een dag deel kunnen of alleen in de avond is ook geen probleem hiermee starten we om 18.30 uur weer mee. Elke dag na het harde werken zullen we gezellig een borrel nemen in de kantine! 

Tijdens het evenement zijn de volgende functies die ingevuld moeten worden:

- Uitgifte bar

- Fris tappers

- Ervaren biertappers

- Garderobe

- Muntverkoop

- Entree tickets scannen

- Kantine dienst

- Beveiligging

- Podium crew

De functie beveiliging houd in op diverse plaatsen op en rond het veld staan en een oogje in het zeil houden! De diensten zijn vrijdag tussen 17.00 en 01.00 uur en zaterdag tussen 14.30 en 01.00 uur. Op de zaterdag verwachten we pas vanaf 17.00 uur volledige bemanning nodig te hebben mocht je voor een kortere dienst beschikbaar zijn laat het even weten! Tijdens de diensten staan er broodjes en koffie/thee op verschillende plaatsen op het veld.

Beide dagen doen we uiteraard na de nodige opruim werkzaamheden weer een borrel in de kantine.

Zondag kunnen we veel handen gebruiken om alles weer op te ruimen. Deze dag beginnen we om 11.00 uur. En maandag gaan we om 8.30 uur de tent afbreken hierbij kunnen we ook alle hulp gebruiken.

Wij hopen er samen met jou een mooi feestje van te maken.

Graag horen wij of je ons wilt komen helpen, zo ja welke dagen en diensten zou je graag willen vervullen! Zou je voor het weekend meerdere functies willen kiezen voor het geval als diensten vol zijn!

Deze kun je makkelijk doorgeven via onderstaande formulier. Misschien weet je nog andere mensen die het leuk vinden om te helpen!

Wij zijn ook opzoek naar bestuursleden om dit feest jaarlijks te organiseren. Lijkt je dit ook leuk en wil je meer informatie? Mail dan naar info@grootebroekgaatlos.nl t.a.v. Frank Rood.

Alvast bedankt! 

Team Grootebroek Gaat Los

Meld je nu aan!

VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM VOOR DE LAATSTE INFORMATIE!

PARTNERS

PARTNERS

Copyright © 2023 Grootebroek Gaat Los